Nii ilus ja kui hästi lõhnab!
Leib tuli ahjust! Ohoo, fotograafid jäädvustavad kaua oodatud hetke.
Õiged komponendid ahju ja 3 tundi 40 min küpsemisaega.
Leib tuli ahjust! Ohoo, fotograafid jäädvustavad kaua oodatud hetke.
Õiged komponendid ahju ja 3 tundi 40 min küpsemisaega.
Projekti “Rukkileib meie laual” algatas Eesti Leivaliit juba 1998.a. Igal sügisel oktoobri alguses korraldatakse kõikjal Eestimaal leivanädal, mille eesmärgiks on:
suurendada rukkileiva ja leivatoodete tarbimist;
juhtida tähelepanu laste tervislikule toitumisele;
säilitada eestlaste kultuurile omaseid toitumisviise.
suurendada rukkileiva ja leivatoodete tarbimist;
juhtida tähelepanu laste tervislikule toitumisele;
säilitada eestlaste kultuurile omaseid toitumisviise.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar